tradein
gids

Latvijā 15 jauni mobilie Fotoradari

2017-09-22 15:26:15

Kopš 2017. gada Septembra vidus Latvijas Policija ir saņēmusi 15 jaunus pārvietojamos fotoradarus, kurus piegādāja SIA RECK" balstoties uz vinnēto konkursu.

Kā jau bija plašsaziņas līdzekļos stāstīts, jauno mobilo fotoradaru konkurss ir ievilcies un vairākkārt apturēts dēļ citu konkursantu iebildumiem pret konkursa nolikumu. Sākotnēji situācija bija par labu SIA "Doma" kuri pirms daudziem gadiem piegādāja četrus "Multaradar C" pārvietojamos fotoradarus, no kuriem divi joprojām aktīvi darbojas, taču pēc ilga pārtraukuma konkursa procesā uzvarētājs tomēr ir SIA "RECK" kuri Latvijā piegādā nu jau ne tikai stacionāros fotoradarus (Sākotnēji Gatso RT-3, vēlāk kuru nomainija un otrajā konkursā piegādāja Gatso RT-4), bet pārvietojamos fotoradarus. Interesanti, ka tagad visus fotoradarus Latvijā piegādā SIA "RECK".

Jaunie pārvietojamie fotoradari ir Gatso T-Series radari ar joslu skenēšanu un darbojas K diapazonā. Tiesa pēdējos gados diapazons vairs neatspoguļo vai detektors to uztver vai nē, jo radariem tādiem kā Multaradar CD/CT, Gatso RT-3/4 (Latvijā RT-4 un T-Series) ir specifiska signāla modulācija kas nozīmē to, ka radars nepārtraukti maina savu darbības frekvenci (aptuveni 50Mhz joslā) kas dod precizitāti mērijumos, bet rada galvassāpes detektoru lietotājiem jo klasiskie detektori šādu mainīgu signālu nespēj uztvert.

Taču, tam ir risinājums. Mūsu pārdotajos detektoros rūpīgu signāla analīžu rezultātā izstrādājam algoritmus kuri neatkarīgi no radara signāla modulācijas to spēj atklāt ēterā.

Drīzumā Genevo One M un Genevo Pro M uztvers jaunos Gatso RT-4 stacionāros un T-Series pārvietojamos fotoradarus, sekojiet informācijai mājaslapā.

Zemāk pievienojam bildes kā izskatās jaunie fotoradari.

Pārpublicējot informāciju vai bildes, atsauce obligāta.









Iesaki: